HINNAT


Sähköinen varausjärjestelmä avataan toukokuun alussa 2022.

.

Mökki 2 hh / 3 hh / 4 hh 

2 hh mökeissä 2 x 80 cm runkopatjat / 3 hh mökeissä 3 x 80 cm runkopatjat / 4 hh mökeissä 2 x kerrossängyt. Lisäksi kaksi mökkiä parisängyllä. Varustus: pöytä, tuoli, sähköt, lämpöpatteri, jääkaappi, peitot ja tyynyt. Yleinen wc ja suihkutilat ja keittiö.  

alk. 49 € / yö

Sunset - mökki rannassa 2 hh

2 hh rantamökki, ikkunasta suora näkymä rantaan ja järvelle auringonlaskuun. Mökissä 160 cm patja ja Marimekko stailaus. Varustus: sähkö, peitot ja tyynyt.

alk. 69 € / yö

Aittamajoitus 4 hh

100-vuotta vanha, kaksi kerroksinen uniikki aitta neljälle. Varustus: sähkö, liesi, lämpöpatteri, peitot ja tyynyt. 

alk. 79 € / yö 

Mökki 7 hh

Hirsimökissä 2 vuodesohvaa ja yläkerran parvella 3 hh patjat. Varustus: Ilmalämpöpumppu, takka, vesi, sähköt, liesi, kahvinkeitin, peitot ja tyynyt. 

alk. 89 € / yö

Tentsile teltta 3 hh

Puuhun sidottu telttamajoitus. Sisältää alustat.

alk. 70 € / yö 

Karavaani paikka (per autokunta)

Sisältää: sähkön, yleiset wc/suihkutilat ja yleisessä käytössä olevan keittiön. 

alk. 25 € / yö

Sauna 6 hh

Rantasauna yksityiskäyttöön. 

alk. 19 € / 1 h

Telttasauna 12 hh

Telttasauna yksityiskäyttöön.

alk. 29 € / 1 h

Teltta 4 hlö

Teltta 10 hlö

10 € / teltta

15 € / teltta

Lisätietoja: kyyjarvicamping@gmail.com 

.


VENEZIALAISET KYYJÄRVI CAMPINGILLÄ  28.8.2021 

Kyyjärvi Campingillä vietetään pitkän ja kuuman kesän päättäjäisiä eli Venezialaisia lauantaina 28.8.2021. Venezialaisten tapaan Kyyjärvi Campingillä poltetaan rannassa alkuillan aikana kokko. Kokon tuoma valo ja lämpö symboloi meille uusia hyviä aikoja. Camping-alue täyttyy illan mittaan tulista ja kynttilöistä, jotka tuovat iloa ja pidentävät hehkullaan elokuista iltaamme.

Palkittu ilotulitusten ammattilainen S.A.M.I Ky - Suomen Pyrotekniikka Oy täyttää elokuun illan taivaan väriloistollaan! Tämä Kyyjärveläinen yritys ottaa haltuun Campingin rannan edustalla sijaitsevan saaren ja loihtii taivaalle valotaidetta ilotulituksillaan. Taivaalle on luvassa ilmiömäinen valonäytös. 

Luomme yhdessä valoinstallaation tähtisädetikuilla. Kaikille mukana oleville jaetaan tähtisädetikku. Poltamme tikut yhdessä, kun muodostamme ison sydämen muotoisen asetelman, jota kuvataan taivaalta käsin dronella. Viestimme yhdessä, miten me näistä erityisistä pandemiaolosuhteista huolimatta pääsemme yhdessä eteenpäin.

Venezialaiset ovat koko perheen juhla, kun kokoonnumme päättämään kesäkautta ja vastaanottamaan värikkään syksyn. Ilotulistusnäytös on ilmainen, tiedossa myös arpaiset, lämmintä juomaa, ruokaa ja rentoa yhdessäoloa.

Lisäksi illan aikana livemusiikki valtaa leirintäalueen, kun estradille nousee Välilyönti. Keikkaliput 5 €/ henkilö. Luvassa virtuoosimaista esiintymistä niin maalla kuin taivaalla. 

Noudatamme THL:n ohjeistuksia. Tulethan paikan päälle terveenä ja oireettomana. Leirintäalue on auki THL:n ohjeiden mukaisesti. 


.