NOPOLA POP IS BACK


Kyyjärvi Camping toteuttaa suuresti kaivatun Nopola Pop festivaalit lauantaina 5.8.2023. 

Lavalle nousevat Aarne Tenkanen sekä Bat & Ryyd. Liput paikan päältä 25 €. Alle 18-vuotiaat liput 15 €. Ennakkolippujen myynti on päättynyt.

Alustava ohjelma lauantaina 5.8.2023


18:00 ovet avautuvat
19:00 Aarne Tenkanen bingo
20:00 - 00:00 välisenä aikana esiintyvät 
Aarne Tenkanen ja Bat & Ryyd
00:00-02:00 festaritunnelma jatkuu Aurinkoterassin puolella 

Festari t-paitoja on myynnissä tapahtuman aikana niin kauan kuin niitä riittää 25 €.


Lisätietoja tapahtumasta löydät alla olevasta Info osiosta. NOPOLA POP INFO 

Lauantaina 5.8. ovet avautuvat klo 18 alkaen. Esiintyjät lopettavat klo 00:00 ja tapahtuma päättyy 02:00, kaikilta asiakkailta ajasta riippumatta edellytetään rannekkeen ostamista. 250 asiakasta on tapahtuman maksimimäärä.

Pääsisäänkäynnin luona on kaksi kyltein varustettua lippupistettä. Ennakkolipun eli rannekkeen ostaneille on oma jono. Kiinnitä ranneke ranteeseen viimeistään sisäänkäynnin luona.  Toinen jono on lippujen hankintaa varten, kortti sekä käteinen käyvät maksuvälineenä, lipun hinta on 25 €. Alle 18-vuotiailta liput 15 €.

Tapahtuma-alueella osa esiintymislavan edustaa, päärakennus sekä päärakennuksen ulkoterassi ovat rajattua anniskelualuetta, jossa ikäraja on 18-vuotta. Esiintymislavan edustalla on lisäksi alue, joka ei ole ikärajattua eikä siellä ole anniskelua. Ruokapiste sijaitsee ikärajattomalla alueella ja sieltä on mahdollisuus ostaa virvokkeita ja festaripaitoja.

Tapahtuma-alueella on kaksi alkoholitarjoilupaikkaa, toinen on päärakennuksessa sekä toinen on esiintymislavan läheisyydessä. Ruokapiste sijaitsee tapahtuma-alueella. 

Festari t-paitoja myydään tapahtumapaikalla niin kauan kuin niitä riittää, hinta 25 €.

Ensiapupiste on ulkona ja se löytyy näkyvästi kyltin avulla.

WC:t ja bajamajat ovat päärakennuksen takapuolella, sinua ohjaavat useat kyltit tapahtumapaikalla.

Huomioithan, parkkitilaa löytyy esiintymislavan takapuolelta rajoitetusti. Suosittelemme, kävellen tapahtuma-alueelle tulijoille sekä autoilijoille, noudattamaan erityistä varovaisuutta liikuttaessa leirintäalueen läheisyydessä. 

Toivotamme kaikille erinomaista festaripäivää. On tätä odotettukin, herätetään yhdessä legendaarinen Nopola Pop jälleen henkiin. Odotamme hienoa koko perheen tapahtumaa, arvostetaan toinen toisiamme ja juhlitaan yhdessä hyvällä mielellä.

Huolehdimme tapahtuman järjestyssäännöistä ja järjestyshenkilömme seuraavat, että tapahtuma soljuu mukavasti. Omat alkoholijuomat ja muut päihteet kannattaa suoraan jättää kotiin. Laukut tarkistetaan sisäänkäynnin luona. Desibelien takia on hyvä jättää perheen karvaturrit kotiin rentoutumaan, kun itse tulette nauttimaan musiikillista ilotulitusta. Ennen kuin lähdet, niin katso, ettei taskuun ole jäänyt mitään teräviä/kiellettyjä tavaroita. Kaikki järjestystä rikkovat tullaan poistamaan alueelta ilman neuvottelua.