Majoitu puussa ja koe unohtumaton auringonlasku

Kyyjärvi Campingillä majoitut ekologisesti puihin sidotussa teltassa. Ihastele tähtitaivasta, kuuntele luonnon ääniä ja herää virkeänä luonnon keskeltä. Kyyjärvi Campingissä on 4 Tentisile Safari Stingray elämystelttaa. 

Safari malliston Stingray on suunniteltu niille, jotka haluavat mahdollisimman vahvan ja kestävän puumajoitteen kovaan käyttöön. Valmistetty korkeimman laatuluokan UV suojatuista materiaaleista, joka mahdollistaa Safari majoitteiden jättämisen puuhun kuukausiksi ja ne kestävät huollettuna vuosikausia kovimmissakin olosuhteissa. Majoitteen mukana tulee peittävä sadekangas, jonka avaamalla voit nauttia tähtitaivaasta hyönteisverkon alla.

Stingrayn laajat sisätilat muodostuvat kolmesta erillisestä makuupaikasta ja niiden keskelle jäävästä verkkokankaalla verhoillusta kulkuaukosta. Se toimii myös sisäänkäyntinä kuten kolmeen eri suuntaan avautuvat vetoketjuovet. Teltta on mitoitettu 3 majoittujalle.


Puutelttaelämys sisältää Tentsile Stingray telttamajoituksen tilauksesi mukaisesti ja patjat majoitteen pohjalle. Ota mukaasi oma makuupussi ja lakanat.

Siisteys ja roskat: Majoittuksen varannut on vastuussa Tentsile teltasta, sen ympäristön sekä siihen liitettyjen palvelujen siisteydestä ja kunnosta. Tentsilet tulevat olla puhdistettu huolellisesti käytön jälkeen. Jätteet viedään keräysastioihin.