UNOHTUMATON KOKEMUS, MAJOITU PUUSSA JA KOE SUOMEN KAUNEIN AURINGONLASKU 

Kyyjärvi Camping tarjoaa mahdollisuuden majoittua ekologisesti telttamajoituksessa korkealla puussa, ihastellen tähtitaivasta, kuunnellen luonnon äänia ja herätä henkeä salpaavaan auringon nousuun. Tämä elämys on koettava! 


Kyyjärvi Campingissä on 5 Tentisile Safari Stingray elämystelttoja. Teltta on mitoitettu 3 majoittujalle. 



Safari malliston Stingray on suunniteltu niille, jotka haluavat mahdollisimman vahvan ja kestävän puumajoitteen kovaan käyttöön. Valmistetty korkeimman laatuluokan UV suojatuista materiaaleista, joka mahdollistaa Safari majoitteiden jättämisen puuhun kuukausiksi ja ne kestävät huollettuna vuosikausia kovimmissakin olosuhteissa. Majoitteen mukana tulee peittävä sadekangas, jonka avaamalla voit nauttia tähtitaivaasta hyönteisverkon alla.

Stingrayn laajat sisätilat muodostuvat kolmesta erillisestä makuupaikasta ja niiden keskelle jäävästä verkkokankaalla verhoillusta kulkuaukosta. Se toimii myös sisäänkäyntinä kuten kolmeen eri suuntaan avautuvat vetoketjuovet. 


Puutelttaelämys sisältää Tentsile Stingray telttamajoituksen tilauksesi mukaisesti ja patjat majoitteen pohjalle. Ota mukaasi oma makuupussi!

Siisteys ja roskat: Majoittuksen varannut on vastuussa Tentsile teltasta, sen ympäristön sekä siihen liitettyjen palvelujen siisteydestä ja kunnosta. Tentsilet tulevat olla puhdistettu huolellisesti käytön jälkeen. Jätteet viedään keräysastioihin.


HUOM. Desifioimme majoitteet yöpymisen jälkeen ja mökeissä on desifiointiainetta omatoimiseen tentsilen/mökin puhdistamiseen.  

.